If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Боби кажи на човека от къде да си намери
Не показвай само снимки да дразниш
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Страшна е
Качи още снимки да позяпаме и отстрани как изглежда и от пред.
Аз забравих за теглича
А при теб как е захващането имаш ли идея заглеждал ли си се ?
Само това ме притеснява.
Има ли фарбично някакви дупки или нещо такова?
Писах сега следобяда до някаква фирма в Люлин в блок май беше 731 Евро нещо си се казваше.
Ще чакам отговор и от тях иначе имаше снимка на тегличи разглобен на сайта но без цена.
Е то и аз без теглич Пежо 308 като се натика в бронята ми отзад беше пред полуразпад
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Да наистина броните са доста здрави на алфата.
Аз съм удрял с моята 15-20 коли по сфетофарите или при паркиране и стават.Е поразкривиха се малко има разлика ама ги бива. Качвам се да карам доста колици.Е вчера карах един пасат 2 ама уникален нема друг такъв даже има заден спойлер с некъв направен двигател много дърпа . Едвам влизам в пасата и държа волана с 2 ръце като лалугерче как си дига лапичките като се изправи на 2 крачета,отвратителна кола.
Карам едно волво 850 големо ама е пълен кенеф и то.Преди карах пасат 3 пак трагедия кривене . Само ако се возиш отзад става ма пак седалката е като пейка от дърво в парка.Пежо 406 ми допада - отлична кола .
Та на алфата и слагам теглич и си я коткам ужасно комфортна ми е и за дълъг път и за риболов и за всичко.И лесно влизам и излизам от нея другите коли са по-тясни с сигурност опира ми главата в тавана и се мъчим вътре то нема смисъл там да се инвестира.
страшна е качи още снимки да позяпаме и отстрани как изглежда и от пред,аз забравих за теглича а при теб как е захващането имаш ли идея заглеждал; ли си се само това ме притеснява,има ли фарбично някакви дупки или нещо такова.
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------
писах сега следобяда до някаква фирма в Люлин в блок май беше 731 Евро нещо си се казваше,ще чакам отговор и от тях иначе имаше снимка на тегличи разглобен на сайта но без цена.
Там,където е била ябълката е имало болтове,но са отрязани.Останалото е хванато за колата,но тези болтове могат да се отвият.Няма заварки.Пиши на лични ако измислиш нещо.
колега пачко писах ти на лични и не ми отговори нищо конкретно,писах ти и на скайпа който даде?така и не разбрах нито цена нито снимка видях нито какво е положението ще се ходи ли по натам,ще се сваля ли ще се праща ли какво.
Ябълката за теглича може да се направи от шарнирен болт от "Камаз " камион . Едно време така си преавеха тегличи по Кремиковци ябълката е точна за вложката на ремаркето .
Comment